Het belang van een uitstekende zorgregistratie binnen de zorg is groot. Met het ECD ben je hiervan verzekerd. ECD staat voor Elektronisch Cliënten Dossier. Als je dit implementeert in je zorgsystemen kun je een uitstekende registratie voeren. Ook voor verschillende afdelingen is dit mogelijk. Het ideale is dat het systeem helemaal op maat kan worden gemaakt en zo toepasbaar is binnen elke zorginstelling. Daarnaast beschik het ook over functies die heel handig zijn om te gebruiken.

Het ideale van het ECD

Met het systeem kun je 30 tot 10.000 cliënten registeren. Niet alleen op een effectieve en veilige manier, maar ook nog eens op een hele eenvoudige manier. Je kunt overal bij de software en het werkt zonder fouten te maken. Ook is het uiterst stabiel. Stel, je gebruikt met een grote groep het product, het maakt voor de snelheid en de werking van het systeem niet uit. Ideaal dus en het registratiesysteem voldoet ook nog eens aan de gestelde richtlijnen. Dan ben jij verzekerd van een goed werkend registratiesysteem. Met ECD kies je voor kwaliteit en eenvoudigheid. 

Handige functies

Het ECD bevat een aantal functies die handig zijn en die standaard in het systeem te vinden zijn. Denk hier bij aan tools voor registratie of rapportage. Dit wordt allemaal overzichtelijk in één scherm weergegeven. Ook is het gemakkelijk om procedures te beheren binnen het systeem. Of wat te denken van protocollen en formulieren die te beheren zijn? Het werkt echt ideaal, zodat jij eenvoudig belangrijke informatie kan inzien over de cliënt.

Op maat gemaakt

Met ECD kun je snel en effectief declareren en factureren. Wat voor type declaratie of facturatie het ook mag zijn, met de software gaat het foutloos. In het systeem zijn rubrieken te vinden zoals zorgverlening, zorgdossier en toegang voor derden. In een handomdraai heb je de software geïnstalleerd en is ook makkelijk binnen je systeem te implementeren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met het bedrijf dat het ECD levert.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *