Er bestaan vele vormen van reclame. Reclame heeft als doel om iets of iemand aan te prijzen en/of te verkopen. De reclames die wij allemaal kennen, zijn de reclameblokken die je ziet op de televisie of hoort op de radio. Ook als je aan het zoeken bent op internet of je doet een spelletje op je telefoon, dan kom je reclame tegen. Toch is dit niet voor ieder bedrijf weggelegd, omdat hiervan de kosten nogal fors zijn. Maar je kunt ook een reclame plaatsen in een plaatselijke krant of bij de sportvereniging. Gaat het alleen om de naamsbekendheid te vergroten, kun je kiezen voor een mooie gevelreclame.

Autoreclame

Krijg jij binnenkort een nieuwe lease auto? Of zijn er nieuwe busjes besteld? Dan wil je natuurlijk dat jouw bedrijfsnaam er op komt te staan. Op deze manier is je auto of bus herkenbaar voor je klanten en je maakt op een mooie manier reclame voor je eigen bedrijf. Deze autoreclame is in Amstelveen te regelen. Je kunt een afspraak maken, en samen met jou wordt er gekeken wat je op de auto wilt laten plakken. Er wordt een ontwerp gemaakt en de kleuren worden uitgekozen. Vindt je het belangrijk om op de auto te zetten wat voor bedrijf je bent? Of Is alleen de naam, het logo en het telefoonnummer voldoende? Het is belangrijk om hier van te voren goed over na te denken.

Actiereclame

Wil je alleen je producten aanprijzen met een mooie reclame, zodat hierdoor de omzet vergroot, dan heet dat actiereclame. Bedrijven versturen een folder naar je huis en hebben mooie acties voor bepaalde producten. Denk hierbij aan de actie 2=1 of 50% korting. Ook bestaat deze vorm van reclame op internet. Maar als plaatselijke ondernemer kun je ook een folder verspreiden waarin je kunt aangeven dat er een uitverkoop is of een advertentie zetten in het huis-aan-huisblad. De klanten zijn hier erg in geïnteresseerd en zullen zeker even komen kijken of er iets leuks bij zit wat ze willen kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *